Despre noi

0
FOTO-VIDEO
0
STUDIO FOTO
0
FOTOGRAFII PRINTATE
FotoRapid.ro

DESPRE NOI

Pentru ca lumea fotografiei este lumea care ne inconjoara, zi de zi, este modul nostru de viata si tot ceea ce stim mai bine sa facem, ne-am hotarit sa venim in completarea serviciilor pe care le oferim cu ceva si mai palpabil. Suntem Foto Rapid, ne-am nascut in Studiourile Tibi Olteanu Photohgraphy si cu acelasi profesionalizm si seriozitate, ne propunem sa va readucem in case caldura fotografiei pe suport de hartie.
In zilele noastre fotografiem mai mult ca niciodata. Cream amintiri unice, cu telefonul sau aparatul foto, instantanee, poze cu noi, copiii nostri, familia, prieteni, vacante, evenimente unice,... momente in timp ce pot fi din gresala sterse, uitate, pierdute pentru ca avem aceasta tendinta de a le pastra in telefoane, retele de socializare, etc.
Noi va punem la dispozitie cea mai usoara modalitate de a salva aceste amintiri. Printr-un proces facil si un sistem online simplificat ce nu necesita autentificare sau crare de cont, avem solutia de care aveti nevoie: va transformam imaginile in fotografii impecabile,la preturi prietenoase si cu livrare imediata.
Pentru ca toti resimtim ritmul ametitor al vietii cotidiene si timpul devine din ce in ce mai pretios, am gasit o metoda ce vine in intampinarea dumneavoastra si va salveaza timp pretios pe care il puteti petrece cu cei dragi.
Realizam printare fotografii de diverse dimensiuni, tipizate buletin/ pasaport/ diploma sau viza, transfer de imagini de pe suport digital pe hartie fotografica. Si va oferim cu drag, albume si rame foto in care putem ordona fotografiile dumneavoastra favorite.
Si toate acestea vor fi doar la un clik distanta.
La finalul zilei, puteti sa retraiti amintirile dumneavoastra dragi, doar privind fotografiile noastre!
Cu respect,
Echipa FotoRapid & Tibi Olteanu Studio

vezi clipul de prezentare

Cum lucram?

×

Powered by WhatsApp Chat

× Contacteaza-ne pe Whatsapp